dilluns, 18 d’octubre del 2010

Els missatges de l'aigua - Masaru Emoto


Masaru Emoto és un japonès especialitzat en medicina alternativa.
Va fer un estudi, del qual mostra els seus resultats al llibre "Mensajes del agua. La belleza oculta del agua", en el qual, per mitjà de la cristal·lització de l'aigua, demostra com influeixen els efectes externs en aquesta.


El canal televisiu Cuatro, n'exposa un breu reportatge: El mensaje del agua - Masaru Emoto.




Tenint en compte que el nostre cos està format aproximadament per un 90% d'aigua...
què en penseu?
El nostre estat emocional, la nostra conducta, la nostra autoestima, el nostre autoconcepte, pot estar influït pels efectes externs que rebem?
I aquests efectes externs com els percebem? Per mitjà d'unes vibracions potser, que ens aporten les coses positivies-negatives, agradables-desagradables, etc. que ens envolten?
I amb quin sentit? Fent referència al bloc de l'Albert Isach, a l'entrada sobre la percepció extrasensoria... hi pot tenir alguna cosa a veure?

Són tantes les coses que ens poden arribar a condicionar, que... algun dia ens arribarem a conèixer a nosaltres? i als altres?



3 comentaris:

  1. Un senyor molt curiós, el Sr. Emoto. El curs passat o l'anterior va ser per Girona fent conferències a la Mercè.

    ResponElimina
  2. Ostres en Masaro Emoto! Des de la 1ra vegada que em varen explicar qui era i què havia descobert que no l’he oblidat. Estrany en mi perquè sóc despistada en aquest sentit.
    És curiós perquè el fet que siguem el 90% d’aigua, és molt significatiu. Regirant el bloc de l’Eduart Punset, he llegit un article en el que deia que s’havia demostrat científicament la necessitat de dir 5 compliments per tal d’esborrar el disgust que s’hagi provocat amb un insult cap a una altra persona. Fixem-nos doncs, amb la importància no només del llenguatge, el què és diu, sinó del sentiment que hi ha al darrera d’aquest, bé, de fet va molt relacionat, però vindria a reafirmar els estudis de l’Emotto, ell fotografia els cristalls d’aigua després d’haver-los alterat amb les vibracions d’una paraula o música i el resultat queda congelat.
    (Amb el que discrepo, és en el cristall després de mostrar-li una fotografia o una paraula escrita...)

    ResponElimina
  3. Potser a l'hora de posar-li aquest missatge, no és tant el missatge escrit, o fotografia, el que li transmet, sinó les nostres "vibracions - estat - sentiment" que vinculem al respecte d'aquest missatge...

    ResponElimina